Interieuradvies
in Hilversum

Op zoek naar interieuradvies in Hilversum of omgeving? Studio by Nature helpt je hier graag bij. Studio by Nature: inspireert, heeft praktische maatwerk oplossingen en kiest er bewust voor om kleurrijk te zijn. Mijn voorliefde voor eerlijke en pure materialen zorgen voor een tijdloze ruimte.

Interieurontwerp Hilversum

Interieuradvies van Studio by Nature

Wanneer ik een ruimte binnenloop, komen de ideeën vanzelf. Met de input van de bewoners combineer ik deze ideeën tot een passend ontwerp. Ik wil de opdrachtgevers op verrassen met een gedurfd concept wat toch rust uitstraalt waarin ‘thuisvoelen’ altijd het uitgangspunt vormt. Want een fijn interieur is belangrijk en heeft invloed op hoe je je voelt.

Ik vind het belangrijk om naast een mooi resultaat ook een fijne samenwerking met je aan te gaan. Het moet goed en vertrouwd voelen, want het gaat tenslotte om jouw huis.

Voor het uitwerken van een interieuradvies voor een verbouwing of een totale make-over inclusief kleur, materiaal, meubel en lichtplan, Studio by Nature helpt graag met het realiseren van jouw woonwensen.

Moodboard | 2D Indeling | 3D visualisatie | Kleur-/materiaal plan | Shoppinglist voor meubels, verlichting, accessoires.

Zij gingen je voor

Enthousiast geworden?
Neem vrijblijvend contact op.

Bij Studio by Nature begrijpen we dat jouw interieur een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke smaak en levensstijl. Samen zullen we je mogelijkheden en wensen in kaart brengen, zodat we een op maat gemaakt interieurontwerp kunnen creëren, dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften. Of je nu je zolder wilt verbouwen, een uitbouw wilt creëren met nieuwe keuken of je huis wilt omtoveren tot een ware oase van rust, Studio by Nature staat voor je klaar.