Opdrachtgevers
aan het woord

Lees hier de ervaringen van mijn opdrachtgevers. 

“Daphne heeft mij geweldig geholpen. Prettig en snel schakelen met een prachtig resultaat. Ik kan iedereen aanraden om met Daphne samen te werken.”

Tom, Utrecht

“Daphne heeft ons geholpen bij het ontwerp van onze nieuwe keuken en bij de indeling van een aantal andere ruimtes in ons huis. Het was heel fijn samenwerken met Daphne. Ze luisterde goed naar onze wensen en kwam steeds met verschillende opties. Het was ook erg fijn dat ze bij ons thuis langs kwam om alles te bespreken. Daarnaast heeft ze ook er ook voor gezorgd dat de plannen op de juiste manier vertaald werden door de keukenbouwer en de aannemer. Daphne was steeds goed bereikbaar voor korte vragen tijdens de verbouwing. We zijn heel blij met het eindresultaat van onze verbouwing en zouden iedereen aanraden om met haar samen te werken.”

Marieke en Paul, Amsterdam

“We zijn nog niet klaar, omdat onze verbouwing vertraging heeft opgelopen. Maar wat zijn we blij met het resultaat tot nu toe! Daphne van Studio by Nature presenteerde haar moodboards en wij waren op slag verliefd. Ze heeft onze wensen heel goed begrepen en voelde goed aan wat onze smaak is. Na de ronde met moodboards presenteerde ze ons haar concrete voorstellen en ook hier waren we op slag verliefd. Ook de communicatie met Daphne is goed. Verloopt prettig en ze is goed bereikbaar voor vragen.

Ik raad Studio by Nature graag aan als je je huis gaat restylen, verbouwen of nieuw gaat bouwen.”

Gerrine en Johan, Bunschoten

“Wij hebben Daphne mee laten kijken met ons nieuwbouw project, zowel de begane grond als de eerste verdieping. Daphne heeft goed geluisterd naar onze smaak, waardoor het eind resultaat echt bij ons past en we ons daar thuis in voelen. Alles wordt mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Bij vragen is ze altijd goed bereikbaar en denkt ze prettig mee.

Voor mijn man was het even een twijfel van te voren om hier aan te beginnen, maar hij is helemaal om en erg blij met het eind resultaat. Zeker een aanrader!!”

Anita & Edwin, Harderwijk

“Het is prettig werken met Daphne. Ze heeft onze wensen heel mooi weten om te zetten in een plan voor onze woonkamer en slaapkamer. Ze neemt uitgebreid de tijd om alles door te nemen, je krijgt een kant en klaar plan van haar incl. boodschappenlijst. Ideaal.

Absolute aanrader!”

Fam. Geertsen, Houten

“Daphne heeft ons geholpen met het inrichten van de begane grond van onze nieuwbouwwoning. Daphne kwam fysiek bij ons thuis en luisterde goed naar onze wensen. De communicatie met Daphne was erg prettig en ze denkt fijn mee. Ze heeft onze beide stylen goed weten te combineren, waardoor we heel blij zijn met het eindresultaat!

De visuele presentatie van het eindplan is prachtig en bevat meerdere opties die passen bij onze stijl. Zeker aan te bevelen!”

Caroline & Mart, Ede

“Voor ons nieuwe huis had ik een prachtige keuken uitgezocht, maar had geen idee wat ik verder kon met kleur en inrichting voor onze woon/eetkamer. Daphne heeft hier echt een prachtig en vooral compleet plan voor aangeleverd.

Indeling van de ruimte, kleuren op de wand, getekende inbouwkast en super veel mooie opties voor meubels, licht en inrichting. Vond het heel fijn dat ze face to face wilde afspreken, dat ze heel snel met een mooi plan kwam, maar ook dat ze goed luisterde naar de feedback en daardoor na de eerste bespreking met net een andere kleur kwam voor bij de eethoek. Ik kan samenwerken met Daphne echt iedereen aanraden.”

Leon & Annelie, Amsterdam

Enthousiast geworden?
Neem vrijblijvend contact op.

Bij Studio by Nature begrijpen we dat jouw interieur een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijke smaak en levensstijl. Samen zullen we je mogelijkheden en wensen in kaart brengen, zodat we een op maat gemaakt interieurontwerp kunnen creëren, dat perfect aansluit bij jouw unieke behoeften. Of je nu je zolder wilt verbouwen, een uitbouw wilt creëren met nieuwe keuken of je huis wilt omtoveren tot een ware oase van rust, Studio by Nature staat voor je klaar.